Rozarii barbati

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre

Rozariu barbati- un accesoriu indispensabil 


Rozariul pentru barbati este piesa centrala in stilul vestimentar. El este alcatuit din semnul crucii si o serie de matanii. Din acest motiv, rozariul pentru barbati este cel mai clar simbol care indica principala credinta a proprietarului. Daca te simti caracterizat de planurile divine, credintele religioase, spiritualitate si meditatie atunci un rozariu pentru barbati reprezinta accesoriul de care ai nevoie. 

Lant rozariu barbati aur- eleganta si stil 

Un lant rozariu pentru barbati din aur este accesoriul ideal care te va ajuta sa stralucesti in viata de zi cu zi. Pe magazinul nostru online sunt prezente lanturi rozarii din aur cu accente de alb sau argintiu. Alternarea cromatica de exceptie a tonurilor de culoare vor crea un efect de contrast foarte puternic in reflexiile de lumina solara. Cu toate acestea, daca iti doresti sa pui in valoare un lant rozariu pentru barbati din aur, poti opta pentru piese vestimentare in alb, gri sau bej. In acelasi timp, materiale cu o structura subtire joaca un rol esential in a evidentia accesoriul, deoarece creeaza un echilibru intre haina si obiectul de la gat.

Rozariu barbati argint- neutritate si bun gust 

Rozariul pentru barbati din argint este cel mai usor de adaptat la fiecare stil vestimentar. Cromatica neutra, durabilitatea materialului si aspectul stralucitor te vor ajuta sa obtii un stil rafinat si cu bun gust. Cu toate acestea, poti sublinia caracterul elegant al accesoriului prin alternarea tonurilor neutre precum gri, alb sau bej cu rozariul pentru barbati din argint, insa nu este necesar. Acest accesoriu are puterea de a se adapta la fiecare piesa vestimentara pe care alegi sa o porti in viata de zi cu zi. Din acest motiv, nu vei fi nevoit sa petreci mult timp pentru a evaluea care sunt hainele cele mai potrivite pentru un rozariu de argint. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!